Marine Depot <----> BarrierReef
Results 1 to 12 of 12

Thread: Don't know where to post this topic

  1. #1
    Copepod

    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Cato NY
    Posts
    73
    Rep Power
    10

    Don't know where to post this topic

    New to this forum. (sorta) A couple of questions on how to use it.

    1: How do I put a signature on my posts. I've looked everywhere!

    2: How do I post the pictures IN my post and not a clickable link? Saw it somewhere. Something about the pic has to be posted online somewhere? Don't know.

    3: All my watched posts keep emailing me when replied to. I turned everything off and it still fills my email box.

    I'm sure there will be more. I read all of the FAQ and can't find this stuff.

    Tom

  2. #2
    RF Staff
    spieszak's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Seattle
    Posts
    1,725
    Rep Power
    109
    1) settings at the top right, edit signature bottom(ish) left.
    2) host pictures somewhere else, click on the insert image button above - do not copy local
    you should see a link like this inserted into your post, but I have replaced the brackets with < >

    <IMG>http://www.reeffrontiers.com/attachment.php?attachmentid=45985&d=1459804923</IMG>

    3) Subscription emails have a link to cancel subscriptions, is that one of the things you tried?





    Capture.jpg
    Capture2.JPG
    -Stacey
    30 gallon nem tank /60 gallon softie tank/75 mixed reef /5 gallon pico (work tank)
    Hidden Content

  3. #3
    Copepod

    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Cato NY
    Posts
    73
    Rep Power
    10
    1: Yep. I do not have "edit Signature". Just not there. Does it take "X" amount of posts to have it?

    2: Yea, I do not have somewhere else to "host" pics.

    3: I wanted to keep track of certain threads. Did not want to cancel subscriptions. The choice was "do not email me with subscriptions". Or something like that. Turned all email off and still receive.

  4. #4
    Copepod

    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Cato NY
    Posts
    73
    Rep Power
    10
    1: Yep. I do not have "edit Signature". Just not there. Does it take "X" amount of posts to have it?

    2: Yea, I do not have somewhere else to "host" pics.

    3: I wanted to keep track of certain threads. Did not want to cancel subscriptions. The choice was "do not email me with subscriptions". Or something like that. Turned all email off and still receive.

  5. #5
    Copepod

    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Cato NY
    Posts
    73
    Rep Power
    10
    sorry double post

  6. #6
    RF Staff
    spieszak's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Seattle
    Posts
    1,725
    Rep Power
    109
    Photobucket is free, and most phones have apps for it.
    If you don't want to do that, I have a long complicated procedure for you, but you will run out of room for uploaded pics here pretty quickly.
    Going to bump your post to Scooter, see if he can figure out the signature thing. It may be number of posts. I see you in the system as a registered user, but not a registered full user, and it doesn't look like I have a way to change that.
    Use the link shown here to manage your subscription notifications for each thread. I am not sure I am understanding what you are trying to do though.



    Capture3.JPG
    -Stacey
    30 gallon nem tank /60 gallon softie tank/75 mixed reef /5 gallon pico (work tank)
    Hidden Content

  7. #7
    Owner / Administrator
    Scooterman's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Louisiana
    Posts
    12,305
    Rep Power
    10
    Yea our Photo posting is a real PIA, we had issues in the past and it doesn't work well, I'll put in a ticket to see what we can do to simplify that but no promises, Photo bucket works well IMO as an alternative, sorry to say that but true.
    Let me look into your signature, it should work.

  8. #8
    Owner / Administrator
    Scooterman's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Louisiana
    Posts
    12,305
    Rep Power
    10
    Ok, it was a user group permission, I turned it on, apparently it was defaulted off, probably after an upgrade or patch. sorry, let me know if it works!

  9. #9
    Copepod

    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Cato NY
    Posts
    73
    Rep Power
    10
    Worked great! TYVM!

  10. #10
    Copepod

    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Cato NY
    Posts
    73
    Rep Power
    10
    well, maybe. Looking for signature.

  11. #11
    Owner / Administrator
    Scooterman's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Louisiana
    Posts
    12,305
    Rep Power
    10
    odd, ok i'll look into it again

  12. #12
    Owner / Administrator
    Scooterman's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Louisiana
    Posts
    12,305
    Rep Power
    10
    still can't figure it out, working on it

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •