a few pics from new cam

Help Support Reef Frontiers:

TDEVIL

Well-known member
Joined
Sep 21, 2003
Messages
110
just playing around with new cam trying to figure it out


black encrusting sponge



zoo





i hope you like the pics

TD
 

TDEVIL

Well-known member
Joined
Sep 21, 2003
Messages
110
ok this the last one :) , sorry if it took some of you a while to load






TD
 

mattseattle

Well-known member
Joined
Jul 15, 2003
Messages
2,694
Location
Seattle, WA
very nice...after seeing your pictures i think my next purchase is going to be a zoo. i like the looks of those.
 

TDEVIL

Well-known member
Joined
Sep 21, 2003
Messages
110
thanks,

maybe playa or robz will chime in with some pics of there zoo's there's put mine to shame, plus i havent figured out the cam yet (just got it)

i got my zoo's from The Logical Reef
prices are good and the service is A1

TD
 

TDEVIL

Well-known member
Joined
Sep 21, 2003
Messages
110
hay tg, how have you been, the cam is a fuji finepix S7000. 300 times better than old cam :)
http://fujifilm.com/JSP/fuji/epartners/digitalS7000Overview.jsp?item=I616757&dbid=616757&urltype=overview

TD
 

tankgirl

Well-known member
Joined
Aug 5, 2003
Messages
143
Hi TD, Looks like an awesome cam!! And, great to see you! Question for you; when you hit the Img button or the URL button, you get those box enclosures and a forward slash & URL - do you delete the forwardslashURL and paste in the url of your pic? I haven't figured it out?
Cheers!!!
 

TDEVIL

Well-known member
Joined
Sep 21, 2003
Messages
110
tg, if you are trying to load a pic, it has to be on the web already before you can load it into a thread, you can post pics in the photo gallery from your hard drive then you can put the URL between the img in a post

should look like this
 

tankgirl

Well-known member
Joined
Aug 5, 2003
Messages
143
Excellent!!! Thank you, TD!!!
I knew it had to be on a website, but couldn't figure out how to get it to show up (using the buttons).
 
Top