Quantcast

problems with photo gallery

Help Support Reef Frontiers:

uwscotch

Well-known member
Joined
Jan 16, 2004
Messages
190
i use internet explorer and whenever I try to acces the photo gallery, my computer brings up the dial-up connecltion. i am connected on a network and i use dial-up at home. this website and particularly the photo album is wher I have problems. The computer tries to connect and of cours there is no dial tone. Do other users have a similar problem or is it just me and my browser settings. Like i said, I do not have the problem at any other forums or anywhere else I surf except here.

uwscotch
 

j.stagner

Seeker of knowledge
Joined
Jan 8, 2004
Messages
116
Location
Mill Creek, WA
I don't have any problems. I think that it is most likely some problem with your browser/connection settings, but unfortunately can't offer anything helpful...
 

esmith

AQUAMANIAC
Joined
Oct 9, 2003
Messages
451
Location
Shoreline, WA
One suggestion uwscotch, try disabling your modem and changing you internet settings under Tools\Internet Options\Connections\ and remove and previously established dial up connections. If you are networked, and connected through calbe/DSL/T1 line you won't be needing dial up unless you have it setup in case you loose your high speed connection or power.

HTH,

Eliyah
 

uwscotch

Well-known member
Joined
Jan 16, 2004
Messages
190
thanks for the suggestions, the thing is I use a laptop. At home, I need the dial up and at work I use the T1 line, or whatever it is we have. I suppose I can disable the dial-up while I am at work. It is currently set so that it uses the dial-up whenever a network connection is not present. I changed it to never use a dial up and I will just manually change it at home. Thanks.

uwcotch
 
Your email address will not be publicly visible. We will only use it to contact you to confirm your post.
Top